PRP RegenLab

PRP RegenLab

TERAPIA PRP (Platelet Rich Plasma – Plasma Imbogatita Cu Plachete Sangvine) Tratamentele bazate pe PRP (Platelet Rich Plasma) reprezinta deja o cunoscuta practica medicala, fiind intalnite in abordarea afectiunilor tegumentare si ale sistemului musculoarticular. Experienta acumulata in ultimii ani a reusit, prin rezultate, sa convinga prin eficienta plasmei fiind cu atat mai buna cu cat tehnologiile de obtinere sunt mai riguroase, respecta toate reglementarile specifice si implicit riscurile la care sunt supusi pacientii, atunci cand introducem plasma sunt minime.

O plasma autologa trebuie sa respecte cateva cerinte minime:

  1. Tuburile inchise in care se recolteaza si se obtine dupa centrifugare plasma autologa, trebuie sa fie biocompatibile si implicit sa respecte ISO (multiple teste de biocompatibilitate - citotoxicitate, toxicitate sistemica, iritatie si sensibilizare etc.).
  2. Centrifuga si intregul sistem de recoltare, selectare si prelucrare a sangelui trebuie sa fie compatibile intre ele si sa respecte intocmai studiile clinice.
  3. Indepartarea Eritrocitelor prin prelucrare trebuie sa fie aproape in totalitate (peste 99.7% la Regenlab). Aspectul final al PRP va fi incolor, nici intr-un caz roz sau rosu.
  4. Indepartarea Leucocitelor prin prelucrare sa fie aproape in totalitate (peste 96.7% la Regenlab), nedorite datorita efectului lor proinflamator.
  5. Procentul de Trombocite viabile prezente in PRP sa fie cat mai mare, pentru eficienta maxima (peste 80-95% la Regenlab), deci capabile sa elibereze factorii de crestere, vitali pentru a initia si a accelera regenerarea tisulara. Un concentrat trombocitar cu valori mare insa viabilitate scazuta, este aproape inutil.

Sistemele elvetiene Regenlab fac diferenta in tratamentele cu plasma autologa.
RegenPRP este un sistem sigur, rapid, eficient, care respecta extrem de riguros regulile stricte de biocompatibilitate si poate fi obtinut foarte usor de catre oricine, chiar in cabinet.

prp regenlab