Radiologie

Cu un software de imagistica, informatiile pot fi recreate pentru a furniza imagini 3D ce pot fi procesate pentru a arata diverse unghiuri, cu adancimi si grosimi variabile, si pot selecta anumite tesuturi.

Detalii

Inhalosedare

Inhalosedarea reprezinta o metoda folosita cu succes, in timpul interventiilor stomatologice se produce o stare de relaxare si calm si permite o comunicare usoara cu medicul pe toata durata interventiei.

Detalii

Albire dentara

Albirea dentara cu laser beyond polus este cea mai avansata si modernizata lampa de albire din lume, continand peste 200 de mii de fibre optice.

Detalii

Ortodontie invizibila

Ortodontia se ocupa cu diagnosticarea, prevenirea si tratamentul malocluziei, adica pozitiile incorecte ale dintilor si oaselor maxilare, oase care influenteaza echilibrul fetei, armonia profilului si masticatia.

Detalii

Pedodontie

Pedodontia sau Stomatologia pediatrica are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare si a dentitiei permanente la adolescent.


Detalii

Endodontie

Endodontia sau tratamentul pe canalul radicular, numita in popor ’’omorarea nervului’’, reprezinta o ramura foarte importanta a medicinei dentare, poate chiar cheia terapiei conservative.

Detalii

Detartraj profesional si Profilaxie

Se recomanda efectuarea unui detartraj o data la sase luni, iar la pacientii cu lucrari fixe si implante odata la patru luni.

Detalii

Implantologie

Implantologia dentara reprezinta ansamblul de tehnici chirurgicale concepute pentru a reabilita fizionomic si functional cavitatea orala a unui pacient.

Detalii

Parodontologie

Paradontologia numita popular si paradontoza, reprezinta ramura medicinei dentare ce se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor parodontiului marginal.

Detalii

R2GATE

Software-ul dispune de un modul unic de combinare a CBCT (imagine osoasa) si STL (model de studiu digital) pentru o planificare sigura si precisa.

Detalii

Sinus lift

Medicul specialist in chirurgie dentara realizeaza o incizie si indeparteaza gingia de pe osul care acopera sinusul maxilar, apoi creaza o fereastra in os.

Detalii

Estetica dentara

Fatetele dentare se ataseaza pe dintele natural cu ajutorul unui sistem adeziv, special creat pentru cimentare.

Detalii

Bichectomie

Bichectomia este noul trend in chirurgia estetica la care apeleaza cele mai multe vedete autohtone dar si internationale.

Detalii