Cazuistica stomatologica

Implanturi dentare

La Houston Dental Clinic folosim implanturi dentare realizate de compania elvetiana Straumann Group, recunoscuta pentru tehnologiile inovatoare in domeniul implantologiei, avand o vechime de peste 20 ani in domeniu. Pacientii nu au prezentat hematoame, inflamatii si nu au avut dureri. Interventiile au fost realizate in prezenta medicului primar anestezist.

Lucrarile sunt garantate pe viata!

Cazul 1

Pacientul prezinta parodontoza acuta pe arcada superioara. Reabilitarea arcadei superioare s-a realizat prin extractia dintilor remanenti pe arcada care aveau un grad ridicat de mobilitate si s-au inserat 4 implanturi Straumann, cu fixarea lucrarii definitive dupa 24 de ore de la interventie. Pe arcada inferioara s-a montat o lucrare acrilica provizorie circulara.

Cazul 2

Pacienta cu varsta de 32 de ani s-a prezentat cu o lucrare solidarizata fixa metalo-ceramica, pe arcada superioara, care a fost gresit adaptata si astfel a influentat deteriorarea dintilor naturali. Stalpii au necesitat extractie si inserarea post extractional a 4 implanturi Straumann. Dupa 24 de ore de la interventie s-a montat lucrarea fixa definitiva.

Cazul 3

Pacienta fumatoare 42 de ani s-a prezentat cu o lucrare mobila pe dintii remanenti. S-a hotarat reabilitarea arcadei superioare prin extractia dintilor remanenti si inserarea post extractional a 4 implanturi Straumann. Dupa 24 de ore de la interventie s-a montat lucrarea fixa definitiva.

Cazul 4

Pacientul are 52 de ani, fumator cu edentatie totala pe arcada inferioara(lipsa tuturor dintilor). S-a prezentat cu o proteza mobila acrilica pe arcada inferioara. Reabilitarea arcadei inferioare s-a realizat in prezenta medicului primar anestezist cu inserarea a 4 implanturi Straumann si cu montarea lucrarii definitive dupa 24 de ore de la interventie.

Cazul 5

Pacientul este fumator, varsta de 47 de ani si prezinta edentatie totala pe arcada superioara . Osul este foarte resorbit din cauza edentatiei si s-a optat pentru inserarea a 6 implanturi pe arcada superioara.

Cazul 6

Pacientul fumator, varsta 55 de ani, prezinta parodontita marginala acuta. S-a decis extractia dintilor existenti care erau deja afectati si inserarea a 7 implanturi cu montarea lucrarii definitive dupa 24 de ore de la interventie. Aceasta interventie a fost efectuata cu ajutorul medicului primar anestezist. In urma interventiei pacientul nu a prezentat inflamatii, hematoame si nu a avut dureri.

 

 

 

Cazul 7

Pacient 51 de ani, fumator, s-a prezentat cu edentatie partiala (lipsa unor dinti) pe arcada superioara. S-a creat un model virtual si fizic cu ajutorul computerului tomograf, dupa care s-au inserat 6 implanturi . Dupa 24 de ore s-a montat lucrarea definitiva pe implanturi.

 

 

 

Cazul 8

Pacientul s-a prezentat cu o edentatie laterala superioara dreapta si s-a reabilitat cadranul prin inserarea a 2 implanturi de dimensiuni diferite, evitandu-se astfel aditia de os si ridicarea de membrana sinuzala. Se poate observa in radiografie lipsa osului maxilar afectat de resorbtie.

 

 

 

Cazul 9

Reabilitare estetica pe arcada superioara , prin remodelare gingivala si inlocuirea coroanelor vechi cu unele zirconiu ceramice.

Interventii