Chirurgie orala Sinus Lift

Cum se realizeaza procedura de sinus lift?

Medicul specialist in chirurgie dentara realizeaza o incizie si indeparteaza gingia de pe osul care acopera sinusul maxilar, apoi creaza o fereastra in os pentru a ajunge la membrana sinuzala. Aceasta este ridicata usor pentru a face loc augmentarii. Materialul de aditie este apoi introdus. Cantitatea necesara de aditie osoasa depinde de la o persoana la alta. Dupa ce osul este plasat, locul este cusut.

Indicatii post-operatorii de chirurgie dentara

Dupa interventie trebuie sa urmezi intocmai sfaturile medicului specialist in chirurgie dentara. Evita sa iti sufli nasul sau sa stranuti tinandu-te de el. De asemenea, nu te apleca. Medicamentele prescrise de specialistul in chirurgie dentara trebuie luate asa cum ti-a fost indicat, pana la finalul perioadei.

Consuma lichide cat mai curand posibil. Se recomanda sa bei 6-8 pahare cu apa dupa operatie pana seara, la culcare. Evita sa folosesti un pai, deoarece aspiratia poate slabi cheagul de sange si determina sangerarea. In primele 24 de ore mananca alimente moi, racoritoare, nu prea fierbinti, care pot fi usor mestecate sau inghitite si evita sa bei lichide calde.

chirurgie dentara

chirurgie_dentara

SINUS LIFT

Tip de servicii Pret
Sinus lift fenestrat (include aditie os + membrana) 4000 Lei
Mini sinus 2000 Lei
Split de creasta alveolara 2000 Lei
Bio os (granulat) 850 Lei
Bio os - 1cm cub graft 850 Lei
Membrana resorbabila 850 Lei
Anestezie Ati generala (anestezist specialist) 750 Lei