d

EndodontieEndodontia sau tratamentul pe canalul radicular, numita in popor ’’omorarea nervului’’, reprezinta o ramura foarte importanta a medicinei dentare, poate chiar cheia terapiei conservative. Este singura manevra oarba, care presupune multa atentie si o foarte buna indemanare din partea medicului dentist, in manevrarea acelor pe canalul radicular.Un tratament endodontic bine efectuat reprezinta succesul si garantia in timp indelungat a unei restaurari protetice dorite, dar si o viata longeviva a dintelui pe arcada dentara. Astfel se poate evita o manopera chirurgicala ce consta in inserarea unui implant dentar.

aparat Raypex 6

Tratamentul endodontic este o manopera invaziva, ce presupune anestezie locala si se poate desfasura pe parcursul a mai multor sedinte in functie de complexitatea procesului infectios. Un tratament endodontic prost efectuat, poate duce in primul rand la pierderea suportului ce sustine lucrarea protetica dar in cazuri grave la extractie, abces sau chiar resorbtie osoasa.

In clinica noastra sunt eliminate metodele clasice de dezobturare radiculara datorita sistemului endo rotativ pe care il folosim si a acelor M-two care au o elasticitate foarte ridicata ,permitand accesul chiar si in cele mai dificile canale curbate. Aceasta manevra endodontica se numeste, endodontie - 3D. Acele M-two sunt fabricate din nichel titan si se folosesc o singura data la un singur pacient, dupa care sunt aruncate.

aparat vdw reciproc gold

In clinica noastra orice tratament endodontic se realizeaza cu anestezie locala dar si sub izolare cu diga astfel incat canalele sterilizate in timpul tratamentului endodontic nu pot fie contaminate cu bacteriile din saliva, iar pacientul va avea un confort sporit pe tot parcursul interventiei ,eliminand astfel prezenta aspiratorului in cavitatea orala.Gratie sistemului electronic de localizare a apexului(varful radacinii) dar si a sistemului rotativ de preparare a canalelor, pe care le detinem, putem transforma aceasta manevra oarba in una perfect controlata.
aparat sigilare canale radiculare BeeFill

La finalul tratamentului endodontic sigilarea canalelor se realizeaza prin tehnica BEE FILL-care ne ofera posibilitatea de a injecta gutaperca lichida in canalele radiculare. Astfel, endodontia 3D devine cea mai performanta metoda de efectuare a tratamentului conservator, a dintilor afectati de infectii pulpare.


Programare rapida

Suna-ne la acest nr de telefon sau direct pe id-ul de messenger.

0761 896 183
houstondentalclinic

Tur virtual

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Stomatologie plata cu card avataj Cabinet stomatologic plata in rate Implant dentar in rate
Acceptam plata cu cardul:
Clinica stomatologica dentist plata cu cardul


Endodontie

ENDODONTIE

 

 

Afla mai multe
Implanturi

DETARTRAJ
PROFESIONAL

 

 

Afla mai multe
ortodentitie

IMPLANTOLOGIE
COMPUTERIZATA

 

 

Afla mai multe
Copyright 2012 - HOUSTON DENTAL CLINIC