d

Chirurgie BMFChirurgia buco-maxilo-faciala trateaza o varietate de probleme, de la afectiunea unui dinte la cancerul oral.

Aceasta ramura necesita o pregatire intensa a medicilor inainte de a deveni specialisti. Majoritatea tarilor din intreaga lume cer viitorilor specialisti calificari atat in stomatologie cat si in medicina. Datorita naturii muncii lor, chirurgii buco-maxilo-faciali lucreaza alaturi de o varietate de specialisti din alte domenii, precum: chirurgie plastica, ortodontie, radiologie si neuro-chirurgie.

Tratamentele efectuate de un chirurg BMF sunt diverse depasind aria dentara, incadrandu-se in chirurgia medicala. Tratarea pacientilor care sufera de traume dentare severe precum afectiuni ale maxilarului, necesita o munca asidua din partea chirurgilor. Acestia pot aplica si forme de tratament pentru iregularitati naturale, precum cerul gurii despicat sau buze de iepure.

Pot trata cancerul oral prin inlaturarea chisturilor si tumorilor din cavitatea bucala. Chirurgii se ocupa si de tratarea infectiilor dentare, gingivale si de oricare alta afectiune a cavitatii bucale, incluzand aici si maselele de minte cu tendinta de a erupe in interiorul sau in exteriorul gingiei. Chirurgia dentara include si procedurile de corectare a articulatiilor maxilarului, care uneori cauzeaza o durere sau un zgomot, mai ales in procesul de masticatie.

Programare rapida

Suna-ne la acest nr de telefon sau direct pe id-ul de messenger.

0761 896 183
houstondentalclinic

Tur virtual

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Stomatologie plata cu card avataj Cabinet stomatologic plata in rate Implant dentar in rate
Acceptam plata cu cardul:
Clinica stomatologica dentist plata cu cardul


Endodontie

ENDODONTIE

 

 

Afla mai multe
Implanturi

DETARTRAJ
PROFESIONAL

 

 

Afla mai multe
ortodentitie

IMPLANTOLOGIE
COMPUTERIZATA

 

 

Afla mai multe
Copyright 2012 - HOUSTON DENTAL CLINIC